23
HUH
14.10
P05, Turnaus

MaPS - ÅIFK  0 - 2

Kupittaa 2

DHL Spring Cup

Hienon turnauksen viimeinen peli päättyi MaPSin tappioon, mutta hienoja suorituksia nähtiin tässäkin ottelussa paljon.

Finaaliottelu oli ainoa peli, missä Masku päästi omiin enemmän kuin yhden maalin. Puolustuksessa pääsääntöisesti pelasivat Frans ja Joel. Mutta koko joukkue puolusti hyvin. Maalissa pelasi lauantaina Sampo kahdessa pelissä ja viimeisessä lauantain pelissä pelasivat puoliksi Daniel ja Aleksi S. Kivi-paperi-saksilla päättivät, että kumpi aloittaa. Sunnuntaina Daniel ja Kalle eivät olleet turnauksessa mukana ja heidän tilalleen tulivat Juuso Ö ja P06-joukkueesta Juuso R. Juuso R pelasi sunnuntaina maalissa.

Keskikentällä ja kärjessä pelasivat loput tästä loistavasta kokoonpanosta, aina välillä paikkoja vaihdellen. Turnauspelureihin kuuluivat edellä mainittujen lisäksi: Aaro, Elmeri, Hermanni, Perttu, Matias.

Tasaisia pelejä mentiin hakemaan ja niitä saatiin. Joukkue puolusti hyvin, mutta myös hyökkäyssuuntaan löytyi tehoja. Viimeistely ei kuitenkaan ollut tällä kertaa aivan parasta luokkaa ja siksi turnauksessa myös tehtiin yllättävän vähän maaleja.

Peleistä jäi mieleen myös aivan karmeat sääolosuhteet lauantailta- satoi kaikkea mahdollista ja tuuli. Sunnuntaina paistoi aurinko ja tuulikin vähän tyyntyi.

Turnauspelit on kaikkien pelaajien osalta saatu tälle kesälle käyntiin ja lupaavalta näyttää. Innokas harjoittelu näkyy kentällä ja poikien pelaaminen on paikoitellen todella mukavaa katseltavaa. Myös toisten kannustaminen ja ryhmähenki on tässä joukkueessa ihailtavaa - HYVÄ POJAT!

T: Pelureista ylpeä Walkku

Tilastot

0 - 2

ÅIFK
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista