Julkaistu: 01.04.2017 00.00

Pojat03 Talvisarjan voittoon

Talvisarjan mestaruus ratkesi tänään 1.4 kun MaPS03 voitti EuPan 5 - 3. Tämä varmisti sen, että pokaali voitiin ojentaa joukkueen kapteenille jo ennen viimeistä peliä PIF - Inter. Peli lähti liikkeelle vastustajan maalilla ottelun alkuminuuteilla. Sitten joukkueen maalipyssy Tuukka Nättiaho teki pari maalia lyhyessä ajassa ja joukkueen tekeminen rauhoittui. Valkovihreiden lasien läpi tarkasteltuna jopa yksi rankkari jätettiin viheltämättä, mutta vastaavasti toisessa päässä siitä annettiin pilkku vastustajalle samankaltaisessa tilanteessa. Toisella jaksolla jatkettiin siitä mihin ensimmäisellä jaksolla jäätiin ja pyrittiin pitämään palloa sekä rakentamaan hyökkäyksiä hyvillä syötöillä ja kovalla liikkeellä. Myös Eemeli Karsten, Oskari Nuttunen ja Samuel Sahlstedt onnistuivat maalinteossa. Voitto oli taas kerran tulosta koko joukkueen mahtavasta taistelusta. Maalissa Eero Äijö torjui jälleen rohkeasti ja oikea-aikaisesti. Myös pelinavaukset olivat hyviä puolustajien kautta. Yksi komea läpiajon torjunta sai kotikatsomon raikuviin kannustushuutoihin. Toisen jakson keskivaiheilla oli muutaman minuutin jakso jossa vastustaja pääsi painostamaan pitkien roiskauksiensa päätteeksi, mutta tämäkin kestettiin joukkueena puolustaen. Näyttäisi että joukkueen pelaaminen menee oikeaan suuntaan joten tässä kohtaa kiitokset myös valmennukselle ja huoltojoukoille sekä tietenkin uunituoreille mestareille itselleen. Toiseksi sarjassa tuli Parainen ja kolmanneksi Rusko.