T04-06, T18 Kakkonen

MaPS T18 - FC Nokia  0 - 4

Taponketo TN

T18 Kakkonen Maps T18 - FC Nokia

Viime sunnuntaina saimme vieraiksi FC Nokian. Vastustaja on aloittanut kauden todella vahvasti ja johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Peli alkoi tasaisissa merkeissä ja molemmat pääsivätkin maalipaikoille. Ottelun ensimmäinen puoliskon jälkeen tilanne oli 0-0. Toisen puoliskon ensimmäisen 10 minuutin jälkeen koetti maskulaisten musta hetki, vastustaja iski kolme maalia viiteen minuuttiin ja peli oli käytännössä ohi. Vieraat viimeistelivät vielä yhden lisää ja ottelu lopputulos oli 0-4 ja kolme pistettä matkasivat Nokialle.

Positiivista oli, että tyttöjen peli-ilme säilyi positiivisena koko ottelun ajan ja yritystä riitti loppuun saakka. Ottelun onnistujista voisi nostaa puolustuksen johtohahmo Laura Markulan ja laajalla rintamalla töitä tehneen Aino Eloluodon. Sarja jatkuu tänään torstaina vieraspelillä FC Raumaa vastaan.

Tilastot

0 - 4

FC Nokia
(0-0)
51'MaaliRoppola Inari
53'MaaliRoppola Inari
56'MaaliSaranpää Ella
77'MaaliLehtinen Nea