18
TOU
20.00
T04-06, T18 Kakkonen

FC Halikko - MaPS   0 - 3

Urheilupuisto TN

T18 Kakkonen käyntiin

Pitkä odottelun jälkeen pääsimme aloittamaan T18 sarjakauden. Treenikausi on ollut rikkonainen ja harjoituspelejä pelasimme vain yhden. Ensimmäisessä pelissä kotikentällä vastaan asettui Lempäälän Kisa. Vastustaja oli tuntematon ja emme tienneet mitä odottaa. Peli oli alkuun tasainen, kummallakaan joukkueella ei ollut vaarallisia tilanteita. Pelin edetessä hallinta siirtyi kotijoukkueelle ja saimmekin maalipaikkoja, mutta tällä kertaa pallo ei osunut tolppien väliin. Kuten joskus jalkapallossa käy, vastustajalle riitti yksi paikka ja kolme pistettä lähti LeKin mukaan. Pelissä oli paljon positiivisia asioita ja yhteispeli sujui hienosti.

Kauden toisessa pelissä lähdimme vieraspeli reissulle Saloon FC Halikkoa vastaan. Ottelupalaverissa korostimme keskittymisen tärkeyttä. Asenne ja keskittyminen olivat huippuluokkaa alkulämmittelyistä ottelun alkuun asti. Peli sujui tasaisesti ja molemmilla oli muutamia maalipaikkoja. Ensimmäisen puoliskon lopulla pallo osui vastustajan käteen ja pallo vietiin pilkulle. Pilkun vetäjäksi asteli Viivi Lehtonen, joka toimitti pallon varmasti maalin.

Toisella puoliskolla vastustaja tuli kovempaa päälle ja pääsikin muutamalle maalipaikalle, mutta ne hoiti varmasti TPS-laina Salla Mäki. Ottelun toisessa maalissa Anni Vina pääsi yllättämään FC Halikon maalivahdin ja pääsi puskemaan läheltä tilanteeksi 0-2. Pelin ratkaisu tuli Anni Vinan komealla yläkulmaan uponneella laukauksella ja tilanteeksi 0-3. Puolustuslinja ja maalivahdin hienot otteet ja asenne olivat tänään onnistumisen avaimet. Tästä on hyvä jatkaa.


Saku

Tilastot
FC Halikko

0 - 3

(0-1)
40'MaaliLehtonen Viivi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista