Julkaistu: 11.08.2020 00.00

FC RP (Rusko) - MaPS B

MaPS B pojat olivat käyttäneet rauhallisesti pari välipäivää edellisen hankalan tasuripelin jälkeen.
Asenne ja keskittyminen illan peliin näkyi positiivisesti jo kopissa sekä alkulämmittelyssä.

Ottelu alkoikin loistavasti, kun jo neljännellä minuutilla Lenni pamautti komean volleyn kaukaa verkon perukoille (0-1).

MaPS liikutti palloa nopeasti ja pääsi suht helposti murtautumaan Ruskon puolustuksen läpi.
Kun 17 minuuttia oli pelattu, niin Oskari Ek onnistui alakulmavedollaan yllättämään Ruskon maalivahdin (0-2).

Vastustaja pelitapa oli meille tuttua pitkää palloa, joista se pääsi muutamaan otteeseen hyökkäysalueelle.
35. minuutilla Rusko onnistui yllättämään Mapsin puolustuslinjan ja kaventamaan (1-2).
Mutta vain minuuttia myöhemmin Lenni tekee vapaapotkusta illan toisen maalinsa (1-3).

Ottelu oli Mapsin hallintaa myös toisella puoliajalla. Hyökkäyksiin löytyi lisää variaatioita ja niitä alustettiin hienoilla syöttökombinaatioilla.
Keskikentän työmyyrinä tänään Malek, Lewa ja Lenni.

49. minuutilla Ek kaadettiin boksissa ja mentiin pilkulle. Ruskon maalivahti oli kuitenkin tällä kertaa parempi.

MaPS hallitsi pelitapahtumia, mutta Rusko pääsi edelleen pitkillä palloilla horjuttamaan sen puolustusta. Rusko onnistui kaventamaan pelin 75. minuutilla (2-3).

Loppuvaiheen kavennus sotki hieman Mapsin peliä, eikä se saanut hyviin hyökkäyksiin kunnollisia ratkaisuja.

Kun peliä oli pelattu 78 minuuttia, tuomittiin Ruskolle pilkku!
Tasapelin huumassa epäonni osui nyt myös heille ja veto meni ohi maalin...

Pari minuuttia tästä oli kuitenkin loppuvihellyksen aika; Mapsille 3 pistettä ja sarjakärkeen!