PIF - MaPS B-pojat nousukarsinta
Julkaistu: 23.09.2020 00.00

MaPS B-poikien loistava tappioton kausi huipentui kahden pelin nousukarsintaan.

Ensimmäisen osaottelun ekalla puoliajalla Mapsin peli oli varovaista ja tahmeaa. Piffen onnistui puoleen tuntiin kahdesti ja tauolle mentiin tappioasemassa 0-2.

Toiselle puoliajalle MaPS sai rivinsä kuntoon ja peli alkoi toimia. Kavennus tuli 44. minuutilla Laten rohkean nousun päätteeksi (1-2).

Maalin jälkeen MaPS lisäsi edelleen pökköä pesään ja hallitsi tapahtumia. Tasoitus syntyi 10 minuuttia myöhemmin Laten kauniista sivuvaparista aivan vasempaan yläkulmaan (2-2).

70. minuutilla Mapsille tarjottiin voittomaalia, kun Kankku kaadettiin boxissa ja pallo pilkulle. Tällä kertaa Piffenin mv veti kuitenkin pidemmän korren ja ottelu päättyi tasatulokseen 2-2.

Toinen osaottelu Paraisilla oli jännitysnäytelmä, jonka voittaja nousisi P17 kakkoseen.

Pelin pääosassa oli MaPS, joka aloitti pelin itsevarmasti ja tehokkaasti. Jo 14. minuutilla Miko laukoi kaukaa 0-1.

Ottelu oli rikkonainen ja tuomari jakeli useita keltaisia kortteja. Päät saatiin kuitenkin pidettyä kylmänä puoliajan loppumetreille asti, kunnes erittäin epäselvän tilanteen jälkeen tuomari näytti palloa pilkulle. PIF onnistui 1-1.

Maps hallitsi ottelun tapahtumia, vaikka Piffen väläytteli silloin tällöin vaarallisia hyökkäyksiä.

Mapsin maalilla häärinyt Eero kesti hyvin paineet ja pelasti joukkueen useasti takaiskuilta.

Mapsin ansaittu johtomaali syntyi Micon sivuvaparista aivan kulmalipun tuntumasta. Loistava laukaus yllätti Piffenin maalivahdin, kun peliä oli pelattu 53 minuuttia.

MaPS oli pelin lopunkin selkeästi vahvempi ja järkevämpi joukkue. Valmennus pyöritti sujuvasti vaihtorulettia ja sai Piffenin pelin sekaisin.

Mapsin vahvat otteet ja hermot saivat tänään ansaitun palkinnon, kun tuli loppuvihellyksen aika ja taululla komeili voittotulos 1-2!

Kiitos sarjanoususta kuuluu myös yhteistyökumppaneille, vanhemmille sekä (tänään) suurilukuiselle kannatusjoukolle!! #Kovaa kakkoseen