18
SYY
19.15
T04-06, T15 Ykkönen

FC Rauma/P-Iirot YJ 2 - MaPS MaPS   0 - 5

Äijänsuon talviharjoitteluhalli

Raumalta 0-5 voitto, tänään Taponkedolla vastassa PIF klo 18!

Rapsa viime perjantailta taas hiukan viiveellä ! Syksy on aina jalkapalloseuroissa muutosten, palavereiden ja tulevan suunnittelun myllerrystä! Kiirettä pitää, mutta eteenpäin katsominen on myös todella innostavaa ja mukaansatempaavaa!

Viime perjantain Rauman talviharjoitteluhallin tapahtumia...

Eka puolikas.

Rauma lähti prässäämään lujaa. Valmentajana nauttisin suunnattomasti siitä, että pelissä oli vauhtia ja vastustaja pakotti meidän pelaajat tekemään ratkaisuja nopeasti ja ennakoiden. Melkein jäin jumiin seuraamaan omien pelaajien vahvuuksia ja heikkouksia, koska tuossa tilanteessa ne tulevat samantein näkyviin!

Eka puolikas mentiin lujaa molempiin suuntiin. Meidän pelin teemana oli pelirohkeus ja pelaajilta haluttiin, että pallo tullaan vaikka mieluummin riistämään jalasta kuin, että se syötetään vastustajalle pelkän "paniikin" vuoksi. Tiedossa on, että meidän likat osaa palloa suojata ja sen kanssa liikkua, mutta uskallusta siihen toivotaan vieläkin lisää! Tällä osa-alueella saatiin todella paljon onnistumisia tämän pelin aikana! Hienoa!

Toinen puolikas.

Pieniä pelipaikkamuutoksia ja hyökkäyspelin läpikäyntiä tauolla. Väittäisin, että vastustaja hieman väsyi kovaan prässiin ja sitäkin myötä meidän pelaajat pelasivat hyökkäykset loppuun huomattavan paljon paremmalla maltilla. Nähtiin hienoja haastoja, poikittaisjuoksuja ja maltillisia tarkkoja viimeistelyjä! Kenttä oli pieni, mutta yksi meille kääntyneistä asioista oli tällä kertaa fyysinen kunto. Jaksettiin jatkaa samaa tempoa toisella puolikkaallakin ja sen myötä voitettiin tilanteet helpommin. Nopeuskestävyyttä aiotaan nostaa huomattavasti entisestään treenikauden aikana, mutta tässäkin pelissä huomasi, että tiettyjä treenejä ei ole hikoiltu (ja välillä itkettykin) turhaan.

Nostot:

Hertta Kivinen: ekaa kertaa meidän mukana! <3 Pelasi kärjessä ja hoiti prikulleen sen, mitä pyydettiin! Upea duuni korkeassa prässissä täysillä juosten!

Nette Markkula: Valkku antoi palautetta edellisissä reeneissä, kun pieni buusti oli ollut hiukan kadoksissa..Pelaaja itse päätti sitten todellakin todistaa sanat vääriksi ja pelissä nähtiin taas kyllä juuri sitä pirteää, itsevarmaa ja kovaa tekemistä, kuin mitä aiemmin oli jo totuttu näkemään. Mahtavaa, Nette!

Molempien maalivahtien, Jennyn ja Ainon jalalla pelaaminen mahtavaa! Peli sujui niin maalissa kuin kentälläkin komeasti!

Maalintekijät: Aino Eloluoto, Nette Markkula, Viivi Lehtonen X 2 ja Siiri Loukonen

Hienoa tytöt, tänään jatketaan!

//T04-06 Valmennus

Tilastot
FC Rauma/P-Iirot YJ 2

0 - 5

(0-0)
45'MaaliMarkkula Nette
49'MaaliLehtonen Viivi
54'MaaliEloluoto Aino
56'MaaliLehtonen Viivi
62'MaaliLoukonen Siiri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista