T10 kausi pakettiin Salossa
13.10.2020 21:20 Uutiset / T10

Tytöt Salossa

Koronan varjostama kausi saatiin hienosti pakettiin Salossa 10.10.
2 voiton, yhden tappion ja yhden tasurin siivin.

Peli oli jälleen kerran iloista ja koko porukka nautti koko sydämellään. Nämä tytöt todellakin haluavat pelata ja vaihtopenkillä useimmin kuultu kysymys onkin: ’Koska mä pääsen kentälle?’ Joukkuehenki oli jälleen kerran loistava ja kavereita tsempattiin. Pelien välissä otettiin pikkuvelien kanssa painimatsi ja sekin tietysti voitettiin.

Tyttöjen pelaamisessa on tapahtunut huikeaa keshitystä kaudella 2020. Uusia asioita on opittu roppakaupalla ja pelaaminen on ruvennut näyttämään ihan oikealta jalkapallolta. Alkukaudesta haasteita aiheuttanut oman paikan pitäminen on edennyt aimo harppauksen ja pelin levittäminen on alkanut sujumaan. Päät on nostettu ylös ja syötöt alkaneet löytämään kohteeseensa. Vaikka käytössä peleissä on edelleen vain rankkarialueen ’pikkupaitsio’ on meillä valmennus jo nyt keskittynyt ’oikean jalkapallon’ pelaamiseen niin että koko pakka liikkuu ja myös tämä on kauden loppua kohti onnistunut hienosti. Tästä on hyvä jatkaa talvisarjaan ja kautta 2021 kohti :)

Kauden saldona 17 voittoa, 5 häviötä & 6 tasuria. Kiitos vastustajille PIF, LiePa, SoVo, SalPa, KSF, KaaPo, APU, TuKV, ÅIFK/TuWe YJ & MarttMu.   
Lisää uutisia
T10
«  Tammikuu   »
Kategoriat