MuSa-MaPS B
Julkaistu: 08.09.2020 00.00

MuSa-MaPS B

Tappioton sarja ja ansaittu lohkovoitto, tästä on hieno jatkaa kahden pelin nousukarsintaan!

Niinkuin yleensä Porissa, ottelu alkoi tahmeasti, eikä kummaltakaan joukkueelta nähty ehjää hyökkäyspeliä.

MuSa aloitti maalinteon juuri ennen puoliaikaa, kun se löysi raon Mapsin puolustuslinjasta 37 minuutilla (1-0).

Puoliajalla punotut juonet alkoivat tuottaa tulosta ja MaPS tuhlailikin useita hyviä maalipaikkoja. Tasoitus tuli ansaitusti minuutilla 54, kun Late viimeisteli onnistuneesti hyvän nousun päätteeksi (1-1).

Ja vain hetki edellisestä, Vaden loistavan esityön ja viimeistelyn jälkeen pallo MuSan pelaajasta omaan maaliin (1-2)!

Lopun parikymmentä minuuttia MaPS pelasi järkevästi ja vaikka hukkasi edelleen useita maalipaikkoja, puolusti myös varmasti.

Tänään joukkueen suuri vahvuus oli myös vaihtopenkin laajuus. Muutaman pelaajan loukkaantuessa penkiltä löytyi aina nälkäisiä täydentäjiä!