LoPa - MaPS MaPS   1 - 1

Harju N

Tiukka taistelu Lohjalla toi A-pojille tasapelipisteen

Kauden viides ottelu pelattiin vieraissa Lohjan Palloa vastaan.

Ensimmäinen puoliaika meni täysin maskulaisten hallinnassa. Mapsin tuulen nopea hyökkäyskolmikko jätti LoPan puolustuslinjan nuolemaan moneen otteeseen näppejään ja vain kotijoukkueen maalivahti, sekä huono viimeistely piti LoPaa pelissä mukana.
Ensimmäisen 45min aikana kotijoukkueen ainoa vaarallinen tilanne syntyi sivuvaparista, jonka jälkitilanteessa tapahtui törmäys ja tuomari osoitti kätensä pilkkua kohti. Maskun maalivahti Eero Äijö kuitenkin voitti tämän kaksinkamppailun ja tauolle 0-0 tilanteessa.

Toisella puoliajalla LoPa sai pelistä kiinni ja 54 min kohdalla tuomari osoitti jälleen MaPSin pilkulle. Tällä kertaa pallo löytyi maskulaisten repusta. Ottelun loppuminuuteilla vihreävalkoiset ottivat kuitenkin pelin haltuunsa ja puolustuslinjasta ylös nostettu Lauri Eloluoto pääsi kahdesti yksin läpi. Ensimmäinen tilanne niukasti takatolpasta ohi ja toisella kerralla, 90+3 min kohdalla, hieman enemmän malttia, syöttö takaviistoon Leonardo Hannalle joka pamautti pallon etuyläkköön.
Näin päästiin jälleen kotimatkalle tasapelipiste takataskussa.