A-pojat, P20 Ykkönen

FC Honka/2 - MaPS MaPS   2 - 2

Tapiola 1 TN

A-poikien syyskausi starttasi tasapelillä

P20 Ykkösen syyskierros starttasi MaPSin epäonneksi vierasottelulla Espoossa FC Honkaa vastaan.
Aikainen lähtö selkeästi vaikutti maskulaisten peliin sillä ensimmäinen puoliaika tahkottiin kotijoukkue Hongan hallinnassa. Toiselle puoliajalle siirryttiin kuitenkin 0-0 tilanteessa.

Toinen puoliaika alkoi maskulaisittain loistavasti. 47 min kohdalla Masku siirtyi 0-1 johtoon Juuso Raunion maalilla ja tämän jälkeen seuraavat 10 min olivat vielä täyttä maskulaisten hallintaa. Tämän jälkeen maskulaisille tapahtui pieni 10min nukahdus ja kotijoukkue Honka pääsi tällä välillä rokottamaan kahdesti ja tilanne oli 70min kohdalla 2-1.
Maskulaiset saivat tästä kuitenkin menon päälle ja loput puoliajasta maskulaiset hallitsivat peliä täysin luoden loistavia maalipaikkoja. Loppujen lopulta näistä paikoista ainut minkä saatiin maaliin asti nähtiin 79min kohdalla kun Leonardo Hanna laukoi pallon tyhjään maaliin Lauri Eloluodon loistavasta alustuksesta. Tämän vuoksi pisteet jaettiin lukemin 2-2.