Naisten kausi käyntiin voitolla ja tasapelillä
Julkaistu: 23.04.2022 22.51

Naisten kausi nelosessa jatkui tänään Taponkedolla, kun vastaan asteli MuSa.

Vahvasti siipirikkoinen MaPS sai kuluneella viikolla ikäviä uutisia, kun lähes puolet pelaajista joutui jättämään tämän päivän pelin väliin vammojen ja sairastumisten takia. Ottelua yritettiin siirtää, mutta tämä ei vastustajalle sopinut, joten joukkuetta täydennettiin kirjaimellisesti äideillä ja tyttärillä.

Ottelu alkoi MuSa:n hallinnassa ja alkuun MaPSin oli vaikea saada peliä avattua. Vastustaja onnistui maalinteossa ensimmäisellä puoliajalla kerran, ja toiselle puoliajalle asteli huomattavasti tehokkaampi MaPS. Maaleja tehtiin vuorotellen, ja peli päättyikin tasapeliin 3-3. MuSan maaleista vastasi Ellimaija Akola, ja MaPSin maalit teki Eveliina Heinonen.

Ottelun nostot;

Eveliina Heinonen, hattutemppu ja loistavaa duunia molempiin suuntiin koko 90 minuuttia.

Ensikertalaiset Naisten edustuksessa; Veera Markula, huikea debyytti nuorelta mimmiltä!

Kirsi "Even äiti" Jokinen, tuli "paikkaamaan" puolustusta, mutta näytti nuoremmille, miten rauhallisuudella ja peliälyllä pärjää todella hyvin!

Janna Elonen, rohkeaa pelaamista vieraalla pelipaikalla ensimmäistä kertaa naisten joukkueessa!

Kausi alkoi naisten osalta 3-7 voitolla TuWe:sta viime viikon torstaina, ja jatkuu keskiviikkona 27.4. Kerttulassa klo.20.15, kun vastaan asettuu aina niin rakas RaiFu.