Julkaistu: 09.05.2023 08.36

Gp-Cup turnaus Maskussa 22.4.2023

Gp-Cup turnaus Maskussa 22.4.2023

Sää hölli meitä järjestäjiä ja pelaajia, kun järjestyksessään toinen GP-Cup -turnaus näki päivänvalon pari viikkoa sitten lauantaina Taponkedolla. Paikalla oli peräti 24 tyttöjoukkuetta ikäluokissa 10-11 -syntyneet sekä 14-15 syntyneet. Isot tytöt pelasivat ulkona divaria ja liigaa, pikkumimmit hallissa yhtä sarjaa.

Pienten sarjassa ei jaettu parhaimmuuspalkintoja, mutta kaikki saivat osallistumismitalit. Isojen divarin voitti Marttilan Murto. Oma joukkueemme Maps t10 lähti sarjaan ehkä hienoisena ennakkosuosikkina. Ennen päivän viimeistä peliä plakkarissa oli 4 voittoa. Vaikkei yksinkertaisessa sarjassa varsinaista finaalia pelattukaan, voidaan paikallistrilleri arkkivihollistamme Ruskon Pallo-Kisurit yj:ta vastaan sellaiseksi laskea, koska myös heillä oli alla 4 voiton sarja. Ennen peliä käytiin tulosluettelosta kurkkimassa, että tasapelikin riittää, sillä maaliero oli yhden pyyrin verran meidän puolellamme. Peli oli tuskaisen jännittävä, kuhina kävi kummassakin päässä, mutta sitä viimeistä niittiä ei vaan saatu aikaan. Pelin loppupuolella Mapsilla oli useita paikkoja niitata peli, viime minuuteilla pallo kävi jo tolpassa, mutta parempaan ei tällä kertaa pystytty. Myöskään Rusko ei onnistunut maalinteossa, joten Maps t10 kirkasti 0-0 tasapelin turvin viime vuoden hopeansa kullaksi!

Myös buffetilla oli toivottua meininkiä, sillä upea auringonpaiste oli houkutellut paljon katsojia paikalle. Tyttöjen Saloun turnauksen matkakassa karttui oikein mukavasti.

Suuret kiitokset vielä kaikille osallistuneille joukkueille, kannustusjoukoille sekä mahtaville sponsoreillemme Turun Seudun Mökkitalkkarille, Olville, Oma Säästöpankille, Rakenne-Kylänpäälle, Toptagille, Punanaamiolle, Kitola Oy:lle, Jalostajalle, HeaTreat Servicelle sekä Turun asennustiimille.

-Maps t10