T07-08, T13 I karsinta

MuSaT13 - MaPS

Karhuhalli A

Tahdonvoimalla pisteet kotiin

Huh mikä peli! Taistelutahtoa ei ottelusta puuttunut. Masku sai pallon maaliin jo muutaman peliminuutin jälkeen, mutta tämä tulkittiin paitsioksi. Hetken kuluttua kulman jälkitilanteesta pallo uudelleen Musan maalivahdin selän taakse ja avausmaali MaPSlle. Musa tasoitti heti perään ja pääsi johtoon vielä ennen puoliaikaa.
Toiselle puolikkaalle MaPS lähti hyvällä asenteella ja yritystä ohi, hetkittäin katsomoon näytti jopa aavistus liikaakin. Yli, sivuverkkoa ja tolppaa. Mutta sitten se kuuluisa apina putosi harteilta ja tasoitusmaali oli totta. Peli vapautui samalla ja muutamassa minuutissa MaPS meni johtoon ja lisäsi johtonsa numeroihin 2 - 4. Nämä myös ottelun päätösnumerot.
Upeaa oli nähdä tyttöjen usko omaan tekemiseen ja periksiantamattomuus. Ensi kesänä luvassa kovia pelejä ja uusia vastustajia, ahkera treenaaminen siis jatkuu ennen kuin kevätkierros starttaa.