MuSaT13 - MaPS

T13 ykkösen karsintaottelu

Paikalle viimeistään klo 18:15

T13Ykkösen viimeinen paikka jaossa

Tänään klo19 pelataan Porin Karhuhallissa T13 ykkösen viimeinen karsintaottelu, jossa on kovat panokset. Voittaja lunastaa itselleen viimeisen paikan ensi kesän T13 Ykköseen, entiseen Aluesarjaan. Joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin, joten puhtaalta pöydältä lähdetään. Viimeisissä treeneissä on hiottu kuviot kuntoon ja kaikki on valmiina MuSan tyttöjen kohtaamiseen. Fintelligensin sanoin, ”Tahdonvoimaa! Tahdon voittaa!
Laitan kaiken peliin, kävi miten kävi,
nyt on pakko tsemaa, en aio hävii.

Tahdonvoimalla pisteet kotiin

Huh mikä peli! Taistelutahtoa ei ottelusta puuttunut. Masku sai pallon maaliin jo muutaman peliminuutin jälkeen, mutta tämä tulkittiin paitsioksi. Hetken kuluttua kulman jälkitilanteesta pallo uudelleen Musan maalivahdin selän taakse ja avausmaali MaPSlle. Musa tasoitti heti perään ja pääsi johtoon vielä ennen puoliaikaa.
Toiselle puolikkaalle MaPS lähti hyvällä asenteella ja yritystä ohi, hetkittäin katsomoon näytti jopa aavistus liikaakin. Yli, sivuverkkoa ja tolppaa. Mutta sitten se kuuluisa apina putosi harteilta ja tasoitusmaali oli totta. Peli vapautui samalla ja muutamassa minuutissa MaPS meni johtoon ja lisäsi johtonsa numeroihin 2 - 4. Nämä myös ottelun päätösnumerot.
Upeaa oli nähdä tyttöjen usko omaan tekemiseen ja periksiantamattomuus. Ensi kesänä luvassa kovia pelejä ja uusia vastustajia, ahkera treenaaminen siis jatkuu ennen kuin kevätkierros starttaa.

Loppuun vielä Robinin sanoin:

”Meil on hyvä jengi koossa taas,
ei todellakaan olla synnytty oottamaan,
tää on parasta just nyt,
tää on parasta just nyt.