PiPS/T06-08 - MaPS Valkoinen

T13 Kakkonen

Hallitie 1, Kaarina

Paikalle viimeistään klo 17:30

Hieno peli, hieno voitto!

T13 Kakkosen alemman jatkosarjan pelikierros lähti MaPSn osalta käyntiin. Luvassa on vielä neljä ottelua ennen kauden päätöstä, joista tänään pelattiin vierasottelu PiPS vs MaPS. Ottelu oli juuri niin jännittävä kuin hyvän pelin kuuluukin olla.

Peli alkoi rytinällä, ensimmäinen maali tuli heti toisella peliminuutilla Emman komeasta vedosta. PiPS onnistui kuitenkin tasoittamaan lähes heti perään. Peliä pelattiin molemmissa päädyissä vuorotellen ja molemmilla joukkueilla oli paikkoja tehdä lisäosumia, mutta ei tulosta. Puoliajalle 1-1 tilanteessa.

Toisen puoliajan alku ei tosiaan ollut sitä parasta MaPS-osaamista. Valmennuksen sanoin, surkeaa peliä, oma peli täysin hukassa. Nukahduksesta rokotettiin ja kotijoukkue pääsi 2-1 johtoon. Mutta ainoa tie oli ylöspäin ja niin maskulaiset tekivätkin. Usko omaan tekemiseen saatiin palautettua (se miten, jääköön salaisuudeksi) ja periksi ei annettu. Sisulla ja yhteishengellä tasoitusmaali saatiin 59 minuutin kohdalla. Monen nappiin menneen syötön päätteeksi Iida (-09) latasi 2-2 taululle. Ihan huippua! Ja heti perään lisää, Annin jalasta johtomaali. Sinnikkäästi tytöt taistelivat pelin loppuun asti ja onnistuivat pitämään johtonsa. Loppunumerot 2-3 ja pisteet Maskuun. Vastustajalla kiitokset hyvästä taistelusta!

Parasta pelissä:

• periksiantamattomuus, päät eivät painuneet taka-ajoasemassa
  • Emman rohkeus vetää ja onnistuminen maalinteossa, pistetili avattu!
  • Iidan tasoitusmaali, niin tärkeä osuma. Pistetilin avaus ”vanhempien” sarjassa!
  • -09 tyttöjen tahto ja asenne, tärkeitä tyttöjä tässä joukkueessa.

Seuraava T13 Kakkosen ottelu Taponkedolla sunnuntaina 13.9. klo 15, vieraaksi saapuvat KaaPo T13 Mustat. Tervetuloa kannustamaan, buffetista onnistuu puoliajalla vaikkapa päiväkahvit!