MaPS MaPS - KaaPo
Klo 18:00 Masku Taponketo KHT
Syy

Otteluraportti

Valitettavien pelaajamäärähaasteiden (päällekkäiset urheilutapahtumat ja loukkaantumiset) johdosta suurimmilta osin upeastikin sujunut kausi kääntyi meidän joukkueelle rankkojen viimeisten pelien kautta alempaan loppusarjaan. Sarjalla sinäänsä ei ole mitään vaikutusta tulevaan, mutta tottakai joukkueelle olisi toivonut palkintoa siitä, että ensinnäkin talvikauden reenaaminen oli hyvällä tasolla ja poikkeusolojenkin aikaan pelaajat pitivät itsensä ja joukkueen upeasti kunnossa! Jossitella voi miten päin vain, mutta kyllä nämä pienet paikkakunnat ja suppeat pelaajamäärät syövät niin pelaajien kuin valmentajienkin mieliä! Liiton ja muiden seurojen kanssa tehdäänkin nyt paljon työtä sen eteen, ettei yhdenkään joukkueen tarvitsisi joutua näihin tilanteisiin. Ihan simppeliä se ei ole, mutta eiköhän vielä kaikki hyväksytä se tosiasia, että yhdessä ja isommalla porukalla on joukkuelajeissa huomattavasti helpompi saada enemmän aikaan!

On tässäkin toki puolensa, mitä ei ehkä ”suuressa maailmassa” opi. Kun on taustalla näitä vajaalla pelattuja taistelupelejä ja on opittu sopeutumaan eri peleissä nopeisiinkin muutoksiin – valmiudet jatkoa varten on aika erilaiset. Kausisuunnitelmassa oli yhtenä osana periksiantamattomuus. Sitä on ainakin opeteltu ja opittu ja voi olla, että keinotekoisesti noita tilanteita olisi vaikea ns.hyvissä vaiheissa luoda.

Kun palataan taas aiheeseen eli MaPS – KaaPo pelin ottelurapsaan, niin voin valmentajana todeta, että kiva kun päästiin taas pelaamaan porukassa ja muutamat tututkin pelurit saatiin taas kentälle mukaan pidemmän ajan jälkeen! Päästiin jälleen treenaamaan erilaista pelitapaa ja pelipaikkoja vaihdeltiin rohkeasti myös.

Nostot ja maalintekijät:

• Aino Eloluodon ja Anni Vinan yhteistyö hyökkäyksissä
  • Viivi Lehtosen rohkea ja ohjaava mv-pelaaminen
  • ”Markuloiden” duunimäärä
  • Olivia Oikarisen nousut
  • Johannan paluu <3
  • Yksi pian palaava pelaaja, yksi potentiaalinen uusi pelaaja ja kaksi tällä hetkellä jalkojaan parantelevaa pelaajaa vaihtopenkin vierellä seuraamassa peliä!
  • Maalit: 2x Anni Vina, 2x Olivia Oikarinen, 2x Aino Eloluoto, 1x Suvi Sillgren, 1x Nette Markkula (hieno yksilösuoritus) ja 1x Veera Markula. Lopputulos 10-1.

Loput pelit keskitytään siihen, että saadaan jokaisesta matsista oppia lisää, koitetaan rohkeasti asioita ja nautitaan futiksesta!

Katse alkaa jo hiukan siirtyä treenikauteen ja suunnitelmia talven varalle hiotaan jo! Helmaritoiminnasta saatiin paljon lisää pelaajien henk.koht. kehittämiseen ja fysiikan osalta suunnitellaan myös uusia asioita koko ikäluokkaa ajatellen.

//T04-06 Valmennus

Tilastot