Seura- ja jäsenmaksut 2020

Päivitetty 8.1.2020

Seuramaksut kaudella 2020

Kaudella 2020 ei peritä enää erillistä valmennusmaksua, vaan se sisältyy seuramaksuun.

Maksut ikäluokittain:

•Aloittava ikäluokka (2014-synt.): 90,00€ / kausi (kertamaksu)

•2013-synt.: 11,50€ / kk

•2011-2012-synt.: 14,50€ / kk

•2009-2010-synt.: 30,50€ / kk

2005-2008-synt.: 35,50€ / kk

•2003-2004-synt.: 40,50€ / kk

•A-pojat: 25,50€ / kk

•Aikuiset: 40,00€ / vuosi (kertamaksu)

• Voit valita, maksatko koko vuoden seuramaksut kerralla, vai valitsetko kuukausilaskutuksen.
    • Seuran lähettämien laskujen maksuaika on normaalisti 14 päivää. Halutessasi siirtää laskun eräpäivää, ole yhteydessä toiminnanjohtajaan hyvissä ajoin ennen laskun erääntymistä. Mikäli laskua ei ole maksettu ajallaan, siirtyy laskun käsittely Visma Financial Solutions Oy:lle.Visma Financial Solutions lähettää 14 päivää laskun eräpäivän jälkeen maksukehotuksen, johon lisätään 5 euron perintäkulu. Lisäksi laskuihin lisätään 7% viivästyskorko.Jos maksua ei tämänkään jälkeen ole saatu, Visma Financial Solutions lähettää maksuvaatimuksen 17 päivää maksukehotuksen eräpäivän jälkeen, johon lisätään 14 euron perintäkulu. Mikäli saatavia ei ole maksettu maksukehotuksesta ja maksuvaatimuksesta huolimatta, aloittaa Visma saatavan perinnän.
  • Lopettavalta tai toiseen seuraan siirtyvältä pelaajalta laskutetaan vielä maksut sen kuun osalta, jolloin lopettamisilmoitus on tullut seuralle.
    • Kun pelaaja lopettaa seurassa, tulee hänen/huoltajan ilmoittaa asiasta omalle joukkueenjohtajalleen. Lisäksi pelaajan/huoltajan tulee ilmoittaa kirjallisesti lopettamispäätöksestään seuran nettisivuilta löytyvällä lomakkeella. Lomakkeen täyttämällä vahvistaa eroamisensa seurasta, jolloin seura saa laskutusta varten tiedon tarkasta lopettamispäivästä. Samalla saamme seurana tietoa siitä, miksi pelaaja on lopettanut ja voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi.
    • Jo maksettuja maksuja ei palauteta mahdollisen lopettamisen tai seurasiirron tapahduttua.
  • Uudet pelaajat
    • Uutena aloittavat ja muista seuroista siirtyvät pelaajat liittyvät kuukasimaksujen piiriin heti joukkueeseen liittymisen jälkeen
      • Ilmainen tutustumisjakso 2 viikkoa (Huom! Tutustumisjakso tapahtuu omalla vastuulla, jos pelaajalla ei ole voimassa olevaa pelipassia ja -vakuutusta!)
  • Sisaralennus
    • Mikäli samassa perheessä useampi lapsi pelaa Maskun Palloseurassa, on nuoremman lapsen / nuorimpien lasten seuramaksuista mahdollista anoa 15% sisaralennus.
  • Varusmiesalennus
    • Varusmiespalvelusta suorittavalla pelaajalla on mahdollisuus anoa 10% varusmiesalennusta seuramaksusta
      • Anottava erikseen toiminnanjohtajalta
  • Loukkaantumiset ym. sairauspoissaolot.
    • Tilapäisiä poissaoloja ei korvata rahassa
    • Mikäli pelaaja ei loukkaantumisen tai muun terveydellisen syyn vuoksi pysty osallistumaan joukkueen toimintaan yli 2 kuukauteen, on tälle ajalle mahdollista anoa vapautusta seuramaksuista lääkärintodistusta vastaan.
      • Anottava erikseen toiminnanjohtajalta.
  • Joukkueen maksut ovat erikseen. Joukkue laskuttaa muut maksut joukkueen yhteisesti sopimalla tavalla.
  • Kaikissa poikkeustapauksissa ota aina yhteys toiminnanjohtajaan.
    • Poikkeustapaukset käsitellään aina erikseen tapauskohtaisesti.

Vähävaraisen pelaajan tuki

Jäsenmaksut 2020:

Pelaajien jäsenmaksu sisältyy seuramaksuun.

Alle 16-vuotiaat 5 €
16-19-vuotiaat ei pelaavat 10€
Yli 16-vuotiaat pelaajat 10 €
Johtokunnan vahvistamat Valmentajat, Joukkueenjohtajat, Rahastonhoitajat, huoltajat 0 €