Sunnuntaina pelattiin talvisarjaa
Julkaistu: 24.11.2020 00.00

Sunnuntaina pelattiin talvisarjaa

Sunnuntaina pelattiin toiset talvisarjan pelit. Vastassa olivat Wilpas Salosta sekä TuKV Turusta.

Aamulla tytöt valuivat yksitellen hallille hyvissä ajoin pelivarusteet tikissä, mutta silmät unihiekan peitossa. Valmennus näki samantien, että nyt tarvitaan kunnon alkulämpöä. Lopulta saatiin kaikki hallille ja voitiin alkaa keskittyä peleihin. Samaan aikaan kentällä päättyi aamun ekat pelit, ja tuomarin pilli soi. Tässä kohtaan joku tytöistä kysyi "joko mennään pelaamaan?" Tyttöjen harmiksi valmennus kertoi että vasta lähdetään alkulämpöön. Syvien huokaisujen ja haukotusten saattelemana saatiin alkulämmöt vedettyä ja tuntui että tytötkin olisivat heränneet.

Kohti B-kenttää ja ekaa peliä, jossa vastustajaksi tuli Wilpas. Pelin alku oli tahmeaa, ja vaikutti siltä että sittenkin puolet unihiekasta oli vielä jäänyt silmäkulmaan. Wilpas meni johtoon, ja me olimme aina myöhässä tilanteessa kuin tilanteessa. Vaihdossa tyttöjä tsempattiin ja luotiin itseluottamusta siitä, että vielä meillä on aikaa tehdä itsekin maaleja. Tämä tuotti tulosta ja pian unihiekat olivat historiaa. Kovalla karvauksella, loppuun asti pelaamisella sekä taistelutahdolla nousimme lopulta tasoihin 3-3. Tämä oli todellinen taistojen taisto ja kerrankin maalitolpat vastustajan maalilla eivät olleet meitä vastaan vaan pallot menivät tolppien väliin.

Toisessa pelissä vastaan asettui TuKV. Tässä pelissä tuli onnistumisia maalitolppien väliin usealle eri pelaajalle, ja se on aina positiivista. Pelin lopputulos oli 11-0 meidän hyväksi. Lopputulos ei kuitenkaan kerro koko totuutta, sillä myös vatustajilla oli hyviä paikkoja. Tällä kertaa meillä oli sitä tuuria enemmän matkassa mukana eikä vastustaja saanut kovasta yrityksestä huolimatta maalia aikaiseksi.

Kiitos vastustajille reiluista peleistä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ?