MaPS P2015 Uusi kausi potkaistu käyntiin
Julkaistu: 03.11.2023 10.24

MaPS P2015 Uusi kausi potkaistu käyntiin

MaPS P2015 uusi kausi on potkaistu käyntiin. Halliharjoitukset alkoivat ke 11.10. ja jo su 15.10. aloitettiin pelit Talvisarjassa. Joukkueen kauden päätös vietettiin retkeilemällä Savojärvellä 8.10.

Sivurajakuljetuksesta on siirrytty sivurajaheittoihin. Heitot on pojilla jo mukavasti hallussa. Kuvassa Rasmuksen tyylinäyte.

Savojärvellä ohjelmassa oli patikointia, erilaisia tehtäviä ja makkaranpaistoa. Lenkin pituus oli lähes 7 km:ä.


Alla on tulevan kauden linjauksia ja pääpointteja.

Ei kiusata. Huomioidaan erityisesti, miten pojat käyttäytyvät toisten epäonnistumisten yhteydessä.

Reipas harjoitusmeininki. Harjoitusrauhan ylläpitämiseen panostetaan. Tartutaan reippaasti uusiin asioihin ja maltetaan toistaa vanhoja.

Kilpailutoiminta
Talvella pääsarja Maskun Talvisarja. Lisäksi osallistutaan kahdella joukkueella TPS Talviliigaan. Kesällä kaikki pelaavat Rannikkoseudun Nappulaliigaa. Tammikuun loppuun mennessä määritetään kuinka monella ja millä tasoilla pelataan aluesarjaa. Lisäksi osallistutaan muutamaan turnaukseen.

Harjoitustoiminta
Painopiste on yksilö- ja pariosaamisessa. Pelaajia kannustetaan pelaamaan rohkeasti. Epäonnistuminen on sallittua. Mm. maalivahteja kannustetaan lyhyisiin avauksiin. Pelipaikat ja joukkuetaktiikka ei ole painopiste.

Talvella harjoitukset on kaksi kertaa viikossa, 1 h/harjoitus. Kesällä harjoitukset 2 kertaa viikossa, 1,5 h/harjoitus. Mahdollisesti järjestetään täydentäviä harjoituksia.

Omalla ajalla tapahtuvaan urheilemiseen kannustetaan.

Linkit talven turnausten otteluohjelmiin.
Masku. Talvisarja

TPS Talviliiga taso 1

TPS Talviliiga taso 2