MaPS Kuukausitiedote
Maskun Palloseura ryJulkaistu: 21.12.2020 00.00

MaPS Kuukausitiedote

Maskun Palloseuran johtokunta kokoontui viime viikolla etäyhteyksin. Tässä lyhyt kooste kokouksen annista.

  • Jalkapallosäätiö on myöntänyt Maskun Palloseuralle 2500€ tuen vähävaraisten pelaajien tukijärjestelmän kehittämistä varten. Saatu tuki korvamerkitään kokonaisuudessaan vähävaraisten pelaajien tukemiseen ja tuen hakemisprosessia kehitetään kevään 2021 aikana.
  • Taponkedon hallin pysäköintialueen valaistuksesta on saatu syksyn aikana palautetta ja siihen on reagoitu. Selvitystyö asiasta kunnan kanssa on käynnissä ja valaistukseen pyritään saamaan parannuksia mahdollisimman pian.
  • Varsinais-Suomen alueella nopeasti pahentuneen koronavirustilanteen myötä päätettiin seuran toiminta laittaa tauolle joulukuun alussa. Päätös aiheutti joitakin negatiivisia palautteita, mutta myös positiivisia. Päätöksenteko ja vastuu haluttiin ottaa pois yksittäisten toimihenkilöiden harteilta sekä linjaus haluttiin pitää selkeänä. Rehellisyyden nimissä emme kokeneet seurana, että turvavälejä olisi tosiasiallisesti pystytty joka ikäluokassa valvomaan. Halusimme olla osaltamme varmistamassa, että pääsisimme nopealla reagoinnilla nopeasti takaisin normaaliin harjoitteluun. Omatoimiharjoittelusta opimme jo keväällä paljon ja halusimme lähteä aloittamaan tätä nopeasti valmennuspäällikön ohjauksella. Ulkokentillä järjestetty joukkueharjoittelu ei olisi ollut tasapuolisesti järjestettävissä, sekä turvallisuuspuoli talvella myös kyseenalainen ( kentän liukkaus ja mahdolliset loukkaantumiset / vakuutusehdot).
  • Joulukuun alkuun kaavailtu laatujärjestelmäpalaveri jouduttiin peruumaan koronarajoitusten vuoksi. Palaveri järjestetään etäyhteyksin lähiaikoina.
  • Kiusaamisen ennaltaehkäisy ja varhaisen puuttumisen malli on nyt luettavissa nettisivuillamme: https://www.maskunpalloseura.fi/uutiset/121065/kiu...
  • Kausijulkaisun mainosmyynti laitetaan käyntiin heti alkuvuodesta, samoin hinnoin ja ehdoin kuin tänä vuonna.
  • Taponkedon hallille tulossa MaPSista ponnistaneiden maajoukkuepelaajien pelipaitoja esiin. Lisää tästä lähiaikoina...

Toiminnanjohtajaan, valmennuspäällikköön tai johtokunnan jäseniin voi ottaa aina yhteyttä, mikäli jokin asia askarruttaa tai syntyy vaikkapa uusia ideoita seuran kehittämiseksi. Yhteystiedot ja kunkin henkilön vastuualueet löytyvät täältä: https://www.maskunpalloseura.fi/organisaatio

Maskun Palloseura ry
Johtokunta