EDIT: Koronarajoitukset jatkuvat 7.2. asti - sovellettu harjoittelu käyntiin 11.1.
5.1.2021 17:26 Uutiset / Pääsivusto

Juniorijoukkueiden harjoitukset jatkuvat turvavälein ja ilman kontaktia

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tänään tiistaina 19.1. kokoontunut koronakoordinaatioryhmä jatkoi aiempia suosituksiaan 7.2.2021 saakka: https://www.vsshp.fi/fi/Sivut/Koronavirusepidemia-2020.aspx

Aikuisjoukkueiden tauko siis jatkuu 7.2. asti, mutta alle 20-vuotiaat eli MaPS:n juniorijoukkueet ovat voineet aloittaa harjoitukset Taponkedon hallissa maanantaista 11.1. lähtien. Harjoittelu tulee toteuttaa turvavälein ja ilman lähikontaktia. Tämä tarkoittaa kaikessa harjoittelussa pidättäytymistä lähikontakteista. Lisäksi hallin lämmittelyalue ei ole käytössä, joten halliin tullaan vasta oman vuoron alkaessa ja sieltä poistutaan heti oman vuoron päätyttyä. Halliin tullaan sisään pukukoppien ovesta (pukukopit eivät käytössä) tai yleisöovesta ja poistutaan hallin päätyovesta kahvion vierestä. Näin vältetään eri ryhmien kohtaaminen hallissa vuorojen vaihtuessa.